SPA HOTEL DVORETSA , VELINGRAD , BULGARIA

Spa Hotel Dvoretsa este o clădire impunătoare cu 5 etaje în centrul orașului Velingrad, cel mai important oraș balnear din Bulgaria. Oferă WiFi gratuit și parcare gratuită. 

Centrul spa al hotelului, care oferă un program de tratament excepțional și unic de către terapeuți și specialiști medicali cu înaltă calificare, este unic în Bulgaria.

Hotelul Spa Dvoretsa oferă camere elegante și confortabile. 

Fiecare cameră are TV cu canale prin satelit, minibar și baie privată cu articole de toaletă gratuite, duș și uscător de păr. Există camere pentru oaspeții cu dizabilități.

Hotelul are un restaurant cu grădină de vară, restaurantul italian Aria Freska și un bar în hol. Este disponibilă o piscină în aer liber, deschisă oaspeților pe tot parcursul anului. 

De asemenea, sunt oferite o piscină sezonieră pentru copii, un colț deschis pentru copii și un colț interior pentru copii cu animație.

Situat într-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului, hotelul oferă vederi minunate asupra munților din jur. Combinația unică a climei blânde, a apelor minerale vindecătoare și a unui peisaj natural frumos face din Velingrad o destinație turistică populară pentru recreere, tratament și relaxare.

Kleptuza, singurul izvor carstic din Peninsula Balcanică, este la 3 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
189 €279 €399 €679 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Spa Hotel Dvoretsa.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro