GRAND HOTEL , VELINGRAD , BULGARIA

Situat pe un deal pitoresc în cartierul Chepino din Velingrad, acest hotel oferă o vedere impresionantă la oraș și la pădurea de pin frumoasă, din împrejurimi.

Hotelul are 8 piscine interioare și în aer liber, cu apă minerală, 2 zone de spa separate, care includ facilități gratuite, precum mai multe saune, baie de aburi pe bază de plante, salină, laconiu, traseu kneipp și zonă doar pentru adulți.

De asemenea, oaspeții pot utiliza serviciile centrului medical de la Grand Hotel Velingrad, care oferă proceduri de fizioterapie și balneoterapie cu echipamente moderne și consultanță medicală.

La hotel, oaspeții se pot bucura de relaxare completă în timpul zilei, iar seara există un centru de bowling și clubul de noapte – barul cu pian Louis, cu muzică și spectacole live.

Grand Hotel Velingrad cuprinde 3 săli de conferințe, dintre care una cu o capacitate de până la 200 de persoane. Personalul experimentat poate ajuta oaspeții cu organizarea și planificarea de seminarii, conferințe sau evenimente.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
219.00 €219.00 €439.00 €439.00 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grand Hotel din Velingrad.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro