MARITIM HOTEL AMELIA , ALBENA , BULGARIA

Hotel Amelia Albena: Oază de Relaxare pe Litoralul Mării Negre

Situat în stațiunea Albena, pe frumoasa coastă a Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Amelia este un refugiu de liniște și confort pentru turiștii în căutare de relaxare și distracție. Cu servicii ospitaliere și facilități variate, acest hotel vă așteaptă să vă bucurați de o experiență plină de farmec.

Cazare Confortabilă: Hotelul Amelia oferă camere și apartamente spațioase, amenajate cu bun gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura un sejur confortabil. Multe dintre camere oferă priveliști pitorești spre mare sau spre grădinile bine îngrijite ale hotelului.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul dispune de restaurante care servesc o gamă variată de preparate culinare, de la mâncăruri tradiționale bulgărești la opțiuni internaționale delicioase. Puteți savura gusturi autentice și băuturi răcoritoare într-un cadru plăcut.
  • Piscine și Plajă: Complexul oferă piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurată de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori în timpul zilei. Plaja cu nisip fin a stațiunii Albena este la câțiva pași distanță, oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de soare și de apa Mării Negre.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o varietate de activități de agrement, de la sporturi nautice la programe de animație și spectacole de seară, pentru a vă menține distrați în timpul sejurului.
  • Club pentru Copii: Dacă călătoriți cu copii, Hotelul Amelia dispune de facilități pentru cei mici, inclusiv un club pentru copii și zone de joacă, unde cei mici se pot distra în siguranță.

Explorarea Stațiunii Albena: Stațiunea Albena oferă numeroase opțiuni de agrement, inclusiv plaje frumoase, activități sportive, magazine și restaurante. Puteți explora frumusețea naturală a regiunii sau să vă bucurați de o plimbare romantică pe malul mării.

Hotelul Amelia din Albena vă așteaptă să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță plină de farmec și comfort pe coasta Mării Negre din Bulgaria. Este o alegere potrivită pentru familiile care călătoresc cu copii, cuplurile sau grupurile de prieteni în căutare de odihnă și divertisment.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
229 €279 €389 €559 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Amelia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro