HOTEL HYATT REGENCY , SOFIA , BULGARIA

Hotelul Hyatt Regency se află în inima orașului Sofia, la câțiva pași de multe parcuri și locuri culturale populare și oferă un centru de wellness, un bar pe acoperiș și lounge-ul exclusivist Regency Club. La acest hotel de 5 stele există WiFi gratuit, recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar.

Toate camerele au pat Hyatt Grand, spațiu de lucru generos, facilități precum TV cu ecran plat de 65 inch cu servicii de streaming de conținut, iluminat inteligent, control climateric individual, seif în cameră și facilități pentru prepararea de ceai și cafea, baie cu duș tip walk-in cu efect de ploaie și ferestre din podea până în tavan.

La hotel se poate lua în fiecare dimineață un mic dejun generos. Veți găsi o cafenea de delicatese, The Revolutionary Dining Room, care servește preparate italiene moderne și barul The Scene de pe acoperiș, cu vedere la oraș și la muntele Vitoșa.

Oaspeții pot beneficia de diverse facilități de wellness, precum o piscină interioară cu hidroterapie, o baie cu aburi, o sală de terapie cu sare, un hamam și saune finlandeze și bio. Hyatt Regency Sofia include și un centru de fitness cu program non-stop și echipament Technogym ultramodern și un salon de înfrumusețare.

Printre punctele de interes populare din apropierea hotelului se numără Catedrala Sfântul Aleksandr Nevski, Universitatea Sf. Kliment Ohridski din Sofia și reședința prezidențială. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Sofia, situat la 9,3 km de hotel, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Multe camere sunt prevăzute cu balcon cu vedere plăcută la grădină.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
179 €199 €379 €399 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Hyatt Regency.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro