THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT , CAVARNA , BULGARIA


Hotelul Thracian Cliffs Golf & Beach Resort este o oază de lux și relaxare situată pe coasta Mării Negre, în Bulgaria. Acest complex de vacanță spectaculos oferă o experiență de neuitat, combinând armonios facilități de top cu peisaje naturale uluitoare. Iată o descriere detaliată a acestui minunat hotel:

Localizare: Thracian Cliffs Golf & Beach Resort este situat într-un loc privilegiat, pe litoralul stâncos al Mării Negre, în apropiere de satul Balchik din Bulgaria. Această locație oferă o panoramă uimitoare asupra mării, precum și acces la plaje cu nisip fin și apă cristalină.

Cazare: Hotelul dispune de o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv camere de lux, apartamente spațioase și vile private. Fiecare unitate de cazare este elegant decorată și echipată cu facilități moderne pentru a asigura confortul și relaxarea oaspeților.

Facilități:

  • Teren de golf de campionat: Thracian Cliffs este cunoscut pentru terenul său de golf de top, cu vedere la mare și la stânci. Aici, golful devine o experiență captivantă pentru pasionații de sport.
  • Spa & Wellness: Oaspeții pot beneficia de servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare într-un mediu relaxant și rafinat.
  • Piscine: Complexul include mai multe piscine în aer liber, înconjurate de șezlonguri, unde oaspeții se pot răcori și relaxa.
  • Restaurante și baruri: Hotelul oferă o gamă diversificată de opțiuni culinare, de la bucătăria internațională la preparate locale și fructe de mare proaspăt capturate. De asemenea, puteți savura băuturi exotice în barurile elegante din complex.
  • Activități nautice: Datorită amplasării sale pe coasta mării, hotelul oferă o varietate de activități nautice, cum ar fi snorkeling, scufundări și navigație cu barca.
  • Copii și familii: Există facilități și programe speciale pentru copii, cum ar fi clubul pentru copii și activitățile recreative potrivite pentru întreaga familie.

Peisaj și mediu înconjurător: Thracian Cliffs Golf & Beach Resort este înconjurat de stânci spectaculoase și de vegetație luxuriantă, creând un cadru natural de neegalat pentru o vacanță relaxantă și pentru explorarea naturii. Răsăriturile și apusurile de soare de aici sunt cu adevărat magice și pot fi admirate de pe terasele hotelului.

Indiferent dacă sunteți pasionat de golf, iubitor de natură sau doar în căutarea unei evadări de lux, Thracian Cliffs Golf & Beach Resort vă va oferi o experiență memorabilă. Este locul perfect pentru a vă bucura de liniște și confort, înconjurați de frumusețea naturală a Mării Negre.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
289 €289 €469 €469 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro