THE PALACE HOTEL – SUNNY DAY , SF.CONSTANTIN SI ELENA , BULGARIA

Hotelul The Palace este situat pe malul mării, în Sunny Day Resort din stațiunea Sf. Constantin și Elena. Renovat în anul 2020, centrul spa al hotelului include 2 saune, 1 baie cu aburi, hamam, piscină cu facilități de aquaterapie, terasă, salină, zone de relaxare, o zonă de fitness şi 2 piscine cu apă minerală.

În perioada 15 septembrie – 15 mai, oaspeții au acces gratuit la piscinele în aer liber și interioare cu apă minerală termală.

Conexiunea WiFi este gratuită.

Șezlongurile şi umbrelele de soare sunt oferite gratuit. Proprietatea are parcare privată. Există două zone separate – Zona Verde – gratuită pentru oaspeții hotelului și Zona Albastră (chiar în fața hotelului), pentru care se percep costuri suplimentare.

Toate camerele cu aer condiționat includ TV prin cablu, canapea extensibilă de o persoană, minibar și balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Băile private sunt prevăzute cu o cadă. La The Palace Hotel există un restaurant principal al hotelului, cu terasă, și un restaurant à la carte pe plajă.

De asemenea, există facilități de conferințe, mini market și un magazin cu produse de înfrumusețare. Hotelul este situat la 6 minute cu mașina de plaja Cabacum, la 10 km de centrul orașului Varna și la 8 km de Nisipurile de Aur.

Aeroportul Varna este situat la cel mult 20 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
299 €299 €379 €599 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul The Palace

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro