SPA HOTEL RICH , VELINGRAD , BULGARIA

Spa Hotel Rich este situat în Velingrad și are piscină în aer liber cu zonă pentru copii. De asemenea, sunt disponibile o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj. La hotel mai există un salon de coafură, un bar, un magazin de cadouri și un centru spa cu saună și șezlonguri. Oaspeții beneficiază gratuit de WiFi și parcare.

Toate unitățile de cazare sunt spațioase și au aer condiționat, mobilier luxos, baie privată și TV cu ecran plat. Unele includ zonă de relaxare și cadă spa. Unele au balcon.

Taverna Omar de la Spa Hotel Rich servește mâncăruri bulgărești tradiționale. În weekend sunt organizate programe de divertisment, iar în grădină sunt disponibile facilități de grătar. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un bar cu pian deschis recent unde pot asculta muzică live, precum și un restaurant cu preparate fusion.

De asemenea, în grădină există un loc de joacă pentru copii, cu tobogane și cu un cadru pentru cățărat. Este disponibilă și o sală de joacă pentru copii, unde există și animatori în fiecare zi între orele 10:00-00:00.

Apa de la hotel este minerală, inclusiv cea din piscine și din zona spa. Lângă piscina în aer liber se găsesc șezlonguri și hamace și sunt disponibile mese și scaune. De asemenea, există o terasă cu 2 băi cu apă minerală diferite și o baie cu apă sărată de mare. Este oferită gratuit o zonă de fitness cu bar de proteine. La un cost suplimentar oaspeții pot beneficia de masaje la hotel.

Serviciile gratuite incluse în tariful camerei sunt micul dejun, accesul la piscina interioară și la cea în aer liber, în sala de joacă și în locul de joacă în aer liber, precum și utilizarea parcului de saune, care include baie de aburi, duș senzorial, paturi calde și zonă de relaxare.

Centrul orașului Velingrad este la doar 10 minute de mers pe jos.

Acolo se găsesc mai multe piscine cu apă minerală și băi spa.

Gara și autogara orașului se află la 1 km, iar la 4 km există facilități de călărie.

Peștera Lepenitza este la 20 de minute cu mașina, iar pârtia de schi Starina se găsește la 30 de minute cu mașina. La cerere sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroport.

Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la hotel.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
159 €189 €299 €319 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre SPA Hotel Rich.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro