SENTIDO MAREA HOTEL , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Hotel Sentido Marea: Oaza de Relaxare din Nisipurile de Aur

Situat în pitorescul stațiune Nisipurile de Aur de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Sentido Marea este o destinație de vacanță ideală pentru turiștii în căutare de relaxare și confort. Cu servicii de înaltă calitate, facilități moderne și o atmosferă primitoare, acest hotel vă așteaptă să vă bucurați de o vacanță de neuitat.

Cazare Confortabilă: Hotelul Sentido Marea oferă camere spațioase și bine amenajate, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura un sejur confortabil. Multe dintre camere au balcoane sau terase cu vedere la mare sau la frumoasele grădini ale hotelului, contribuind la atmosfera relaxantă.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul dispune de restaurante care servesc o gamă variată de mâncăruri, de la preparate tradiționale bulgărești la bucătăria internațională, astfel încât să vă puteți bucura de gusturi autentice și de băuturi răcoritoare într-un mediu plăcut.
  • Piscine și Plajă: Complexul are piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori. Plaja cu nisip fin a stațiunii Nisipurile de Aur se află la o plimbare scurtă de hotel, oferindu-vă acces ușor la plajă și la apele Mării Negre.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o varietate de activități de agrement, inclusiv sporturi nautice, programe de animație și evenimente de seară, pentru a vă menține distrați pe parcursul șederii.
  • Centru Spa și Wellness: Pentru o experiență de relaxare, hotelul are un centru spa și wellness unde puteți savura masaje și tratamente de înfrumusețare.
  • Club pentru Copii: Dacă călătoriți cu copii, Hotelul Sentido Marea dispune de facilități pentru cei mici, cum ar fi un club pentru copii și zone de joacă sigure, unde cei mici se pot distra în voie.

Explorarea Nisipurilor de Aur: Stațiunea Nisipurile de Aur oferă o multitudine de opțiuni de agrement, de la plaje frumoase și sporturi nautice până la magazine, restaurante și activități culturale. Puteți explora frumusețea naturală a regiunii sau vă puteți relaxa pe plajă.

Hotelul Sentido Marea din Nisipurile de Aur vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță plină de farmec și confort pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Este o alegere potrivită pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni care caută o atmosferă relaxantă și ospitalitate bulgară autentică.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
259 €359 €469 €719 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sentido Marea

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro