SEMEEN HOTEL SIRENA , AHTOPOL , BULGARIA


Hotelul SEMEEN HOTEL SIRENA din Ahtopol este o alegere minunată pentru cei care caută un refugiu liniștit și relaxant pe coasta Mării Negre, în Bulgaria. Situat într-unul dintre cele mai pitorești orașe de pe litoralul bulgăresc, acest hotel cu un farmec aparte oferă o experiență autentică și autentică a Mării Negre. Iată o descriere detaliată a SEMEEN HOTEL SIRENA:

Localizare: SEMEEN HOTEL SIRENA este situat în inima orașului Ahtopol, la doar câțiva pași de plajă. Acesta oferă acces ușor la atracțiile locale, magazinele tradiționale și restaurantele cu specific bulgăresc, permițând oaspeților să experimenteze autenticitatea culturii locale.

Cazare: Hotelul dispune de camere confortabile și apartamente spațioase, echipate cu facilități moderne pentru a asigura confortul oaspeților. Multe dintre camere oferă vederi pitorești către Marea Neagră, creând o atmosferă relaxantă și romantică.

Facilități:

  • Restaurant: SEMEEN HOTEL SIRENA servește o varietate de mâncăruri tradiționale bulgărești, inclusiv preparate din pește proaspăt și legume locale. Bucătăria delicioasă poate fi savurată într-un mediu relaxant și prietenos.
  • Baruri: Oaspeții pot lua o pauză și se pot relaxa cu băuturi răcoritoare sau cocktailuri la barul hotelului.
  • Plajă privată: Hotelul dispune de o plajă privată, unde oaspeții se pot bucura de soare și apă cristalină. Șezlongurile și umbrelele sunt puse la dispoziția lor pentru a asigura confortul.
  • Grădină interioară: Hotelul are o grădină frumoasă și un spațiu în aer liber unde oaspeții se pot relaxa și socializa.
  • Wi-Fi gratuit: Pentru a rămâne conectați cu cei dragi sau pentru a-și planifica excursiile locale.

Ahtopol este un oraș mic și pitoresc, ceea ce face din SEMEEN HOTEL SIRENA o destinație perfectă pentru cei care caută liniște și relaxare departe de agitația orașelor mari. Oaspeții pot explora plajele naturale, pot face plimbări romantice la apusul soarelui și pot descoperi frumusețea autentică a coastelor bulgărești.

Cu servicii calde și ospitaliere, o locație ideală și o atmosferă relaxantă, SEMEEN HOTEL SIRENA este alegerea perfectă pentru o escapadă romantică sau o vacanță de familie la malul mării în Bulgaria.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
79 €79 €89 €149 €

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Semeen hotel Sirena

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro