PLECARI

12.10.2020, 07.11.2020, 27.11.2020, 01.02.2021, 05.03.2021

– Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare in sezonul 2020 se achita un avans minim de 10%, iar diferenta se plateste cu 30 zile inainte de plecare.
– Anularea fara penalizari este posibila cu cel tarziu 30 zile înainte de plecare iar avansul se ramburseaza sub forma de voucher valoric care poate fi folosit pana in decembrie 2021.

Start Vacante 2021

– Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 50 Euro/ persoana
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita cu 90 zile inainte de plecare, sau la expirarea pragului de Early Booking iar plata finala cu 30 zile inainte de plecare.
– Bonus! Pachet de cazare 2 nopti cu mic dejun** în unul din hotelurile colaboratorilor nostrii situate in Bazna si Predeal, in intervalul Iulie – Noiembrie 2020
**Pachetul de cazare gratuita este oferit doar pentru rezervari aferente pachetelor de vacanta care includ transport cu avionul. Rezervarile aferente produselor cu transport individual sau autocar beneficiaza doar de conditiile de plata speciale.  Rezerva acum!

PerioadaLoc in camera dublaSupliment Camera Single
12.10.2020, 500 euro
07.11.2020,27.11.2020, 05.03.2021900 euro500 euro
01.02.2021950 euro500 euro

ITINERARIU

Hotel Augustos Copacabana 4* – Rio de Janeiro, Brazilia

SERVICII INCLUSE

– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Rio de Janeiro – Bucuresti
– 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
– Cazare 7 nopți în hotel de 4 stele
– Mic dejun
– Asistenta turistica in limba romana

SERVICII NEINCLUSE

– 299 euro / taxe de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport
– Pachet 4 Excursii: 239 Euro/ persoana (optional) – se rezerva la inscriere

PROGRAM

Sejur cu ghid Rio de Janeiro 8 zile

ACEST PROGRAM ESTE UN SEJUR CU GHID RIO DE JANEIRO – HOTEL AUGUSTOS COPACABANA 4*

Pe durata sejurului cazarea se va face la Hotel Augusto’s Copacabana 4*
Localizare: in zona centrala a orașului Rio de Janeiro, la doar 5 minute de plaja Copacabana și 2 km de plaja Ipanema. De aici se poate ajunge cu ușurința la celebra statuie a lui Iisus, la gradina botanica sau la Rio Sul Mall. Hotelul dispune de piscina exterioara pe acoperis ce ofera vedere panoramica a orasului, terasa la soare, sala fitness, internet wireless disponibil in intregul hotel, sali de conferinta si petreceri, receptie deschisa non-stop, room service 24/24h, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori si seif. La micul dejun, in restaurantul hotelului, oaspetii pot savura fructe de sezon, croissante si produse de patiserie, iar barul hotelului pregateste cocktail-uri delicioase 24/24h.

Facilitați hotel: restaurant, bar, piscina exterioara, Wi-Fi, sala fitness.

Facilitați camera dubla: Camerele August’o Copacabana Hotel sunt spatioase aer condiționat, pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș sau cada), uscator de par, , TV LCD prin cablu si minibar.

Pe durata sejurului puteti opta pentru mai multe excursii optionale ce va vor fi prezentate de ghid la destinatie.

• Tur de oraș panoramic, inclusiv urcare cu telecabina pe Sugarloaf: 70 Euro/ persoana
• Excursie la Muntele Corcovado și urcare cu trenul la statuia lui Iisus: 70 Euro/ persoana
• Excursie la Petropolis: 60 Euro/ persoana
• Tur pietonal in Orașul Vechi, Cartierul Lapa, vizitarea Muzelui Niteroi și traversarea golfului cu feribotul: 65 Euro/ persoana
• Pachet 4 excursii: 239 Euro/ persoana (se poate rezerva doar inainte de plecare)

Grup minim pentru organizarea sejurului: 10 persoane.

Final Sejur cu ghid Rio de Janeiro 8 zile

CONDITII OFERTA

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

– Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
– Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
– Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
– Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
– Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
– Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
– Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
– Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
– Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
– Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
– Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
– Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
– Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
– In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.