SAINT GEORGE PALACE APARHOTEL , BANSKO , BULGARIA

Saint George Palace Aparthotel: O Destinație Confortabilă în Bansko

Situat în stațiunea de schi pitorească Bansko din Bulgaria, Saint George Palace Aparthotel este o alegere excelentă pentru călătorii care caută o cazare confortabilă și accesibilă în apropierea pârtiilor de schi din Munții Pirin. Cu facilități moderne și un mediu plăcut, acest aparthotel vă oferă o bază confortabilă pentru a vă bucura de sporturile de iarnă sau de frumusețea peisajului montan.

Cazare Confortabilă: Saint George Palace Aparthotel oferă apartamente spațioase și funcționale, echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Aceste unități pot fi ideale pentru familii sau grupuri mici și vă permit să vă simțiți ca acasă în timpul sejurului.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Aparthotelul dispune de un restaurant și un bar unde puteți savura mese gustoase și băuturi răcoritoare într-un cadru plăcut.
  • Piscine și Wellness: Complexul are o piscină interioară și o saună, unde vă puteți relaxa după o zi pe pârtii.
  • Acces la Pârtii: Aparthotelul oferă acces ușor la pârtiile de schi din Bansko, permițându-vă să profitați la maximum de sporturile de iarnă.
  • Spațiu de Depozitare a Echipamentului de Schi: Pentru confortul dumneavoastră, aparthotelul oferă spațiu de depozitare a echipamentului de schi.

Explorarea Bansko: În afara activităților de schi, Bansko are și alte atracții de oferit, cum ar fi muzeele, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Saint George Palace Aparthotel vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și accesibilă în Bansko. Este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de sporturile de iarnă sau să exploreze frumusețea peisajului montan din Munții Pirin.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
129 €129 €229 €239 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Saint George Palace Aparthotel

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro