ROSSLYN CENTRAL PARK HOTEL , SOFIA , BULGARIA

Rosslyn Central Park Hotel beneficiază de o locație centrală pe renumitul bulevard pietonal Vitosha, prevăzut cu cafenele moderne, restaurante, magazine de artizanat și buticuri. Principalele puncte de atracție din Sofia sunt situate la câțiva pași.

Camerele spațioase sunt prevăzute cu acces gratuit la internet WiFi de mare viteză, facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea, seif în cameră (care conține laptop), TV cu ecran de 55 inch cu Netflix, cheie de acces pe mobil, la cerere, aer condiționat cu reglaj individual și ferestre cu flux de aer curat. Camerele Superioare oferă vedere pitorească la oraș și la parc. Băile au cadă sau cabină de duș, uscător de păr și o gamă completă de produse cosmetice de lux.

Hotelul oferă o selecție bogată de mic dejun, prin room-service sau în restaurantul luminos, cu vedere panoramică.

Zona pietonală la modă, care este mărginită de restaurante tematice și cafenele confortabile, magazine de artizanat și buticuri de modă, începe de la hotel. Aeroportul Internaţional Sofia se află la 10 km de hotel, fiind ușor accesibil.

Barul din hol oferă un cadru convenabil pentru întâlniri de afaceri sau pentru a savura băuturi relaxante după o zi plină.

În fața hotelului există mai multe locuri de parcare.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
129 €139 €239 €239 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Rosslyn Central Park.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro