REGNUM BANSKO APARTHOTEL & SPA , BANSKO , BULGARIA

Regnum Bansko Aparthotel & Spa: Confort și Eleganță în Bansko

Situat în frumoasa stațiune de schi Bansko din Bulgaria, Regnum Bansko Aparthotel & Spa oferă o experiență de vacanță relaxantă și elegantă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin. Acest complex de apartamente și hoteluri oferă servicii de calitate superioară, facilități moderne și o gamă variată de opțiuni de agrement pentru a vă face șederea memorabilă.

Cazare Confortabilă: Regnum Bansko Aparthotel & Spa pune la dispoziție camere și apartamente spațioase și bine amenajate, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Multe dintre unități oferă priveliști spectaculoase la munte sau la pârtiile de schi.

Facilități și Servicii de Primă Clasă:

  • Restaurante și Baruri: Complexul dispune de opțiuni culinare variate, de la preparate bulgărești autentice la bucătărie internațională, astfel încât să vă puteți bucura de mese gustoase și băuturi răcoritoare într-un cadru plăcut.
  • Spa și Wellness: Regnum Bansko Aparthotel & Spa are un centru de spa și wellness de înaltă calitate, unde vă puteți relaxa cu masaje și tratamente de înfrumusețare după o zi pe pârtii.
  • Piscine și Activități: Complexul dispune de piscine interioare și în aer liber, precum și de un centru de fitness bine echipat pentru a vă menține activi în timpul sejurului.
  • Școală de Schi: Pentru iubitorii de sporturi de iarnă, complexul oferă o școală de schi și echipament de închiriat pentru a vă ajuta să profitați la maximum de pârtiile din Bansko.
  • Club pentru Copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, Regnum Bansko Aparthotel & Spa oferă facilități pentru cei mici, cum ar fi un club pentru copii și zone de joacă sigure.

Explorarea Bansko: Stațiunea Bansko este renumită pentru pârtiile sale de schi, dar și pentru moștenirea sa culturală și istorică. Puteți explora orașul, vizita muzee și biserici vechi și vă puteți bucura de tradițiile locale autentice.

Regnum Bansko Aparthotel & Spa vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o ședere confortabilă și elegantă în Bansko. Cu servicii de înaltă calitate și facilități de top, vă promite o experiență de vacanță de neuitat, indiferent dacă sunteți un iubitor al sporturilor de iarnă sau căutați o evadare relaxantă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
169 €179 €379 €429 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Regnum Bansko Aparthotel & Spa

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro