PRESTIGE DELUXE AQUAPARK CLUB , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Prestige Deluxe Aquapark Club este o proprietate de 4 stele situată în centrul stațiunii Nisipurile de Aur şi la doar 350 de metri de promenada principală şi de plajă, într-o zonă liniștită şi naturală, plină de verdeață.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic al hotelului, care oferă o piscină în aer liber cu tobogane de apă și fântâni, precum și o zonă de mică adâncime pentru copii.

De asemenea, este disponibil un centru de wellness cu cadă cu hidromasaj, saună, piscină interioară încălzită și facilități de fitness. Oaspeţii au la dispoziţie și un restaurant all inclusive, specializat în preparate tradiţionale şi europene, un bar în hol şi un bar la piscină.

Se oferă acces gratuit la internet WiFi. Cei mici au la dispoziție un centru de distracții cu o echipă de animatori profesioniști.

Locul de joacă în aer liber pentru copii oferă trambulină gonflabilă, tobogane, leagăne și multe alte activități și jocuri. Orașul Varna este situat la 18 km, iar Aeroportul Varna se află la 25 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
249 €309 €439 €619 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Prestige Deluxe Aquapark Club.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro