MPM HOTEL GUINNESS , BANSKO , BULGARIA

MPM Hotel Guinness: O Alegere Confortabilă în Stațiunea de Schi Bansko

Situat în stațiunea de schi populară Bansko din Bulgaria, MPM Hotel Guinness este un loc ideal pentru iubitorii de sporturi de iarnă și nu numai. Acest hotel oferă cazare confortabilă, facilități moderne și acces ușor la pârtii, făcându-l potrivit pentru turiștii care doresc să se bucure de frumusețea Munților Pirin.

Cazare Confortabilă: MPM Hotel Guinness dispune de camere spațioase și funcționale, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere plăcută. Camerele sunt amenajate pentru a vă oferi confort și relaxare după o zi pe pârtii.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are un restaurant și un bar unde puteți savura mese delicioase și băuturi răcoritoare într-un cadru plăcut.
  • Piscine și Wellness: Complexul dispune de piscine interioare și exterioare, precum și de un centru de wellness cu saună și masaje pentru a vă relaxa după o zi de schi.
  • Acces la Pârtii: MPM Hotel Guinness are o locație convenabilă, oferindu-vă acces ușor la pârtiile de schi din Bansko, astfel încât să vă puteți bucura la maximum de sporturile de iarnă.
  • Școală de Schi: Pentru cei care doresc să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile, hotelul poate organiza lecții de schi.

Explorarea Bansko: Bansko are și alte atracții în afară de sporturile de iarnă, cum ar fi muzee, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

MPM Hotel Guinness vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și activă în Bansko. Cu servicii de calitate și facilități moderne, este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de aventura montană și de sporturile de iarnă.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
159 €159 €219 €399 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre MPM Hotel Guinness

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro