MPM ASTORIA HOTEL , SUNNY BEACH , BULGARIA

MPM Astoria Hotel se află chiar pe promenada din Sunny Beach și oferă acces direct la plaja privată, cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite, piscină în aer liber și o gamă largă de activități sportive și de divertisment, cu echipă de animatori. Copiii se pot distra în miniclubul în aer liber.

Oaspeții se pot relaxa la barul de lângă piscină, barul de pe plajă și barul din hol. Bucurându-se de vedere la zona piscinei și terasa alăturată, restaurantul tip bufet servește preparate bulgărești și internaționale.

Oferta ultra all inclusive include mese pe tot parcursul zilei, o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice locale și de import, precum și un program de animație. Toate camerele de la Astoria au decor modern, aer condiționat, TV cu ecran plat și balcon mobilat.

Fiecare unitate de cazare oferă TV prin cablu și minibar. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în hol. Accesul la internet WiFi în camere este disponibil la un cost suplimentar. Printre alte facilități se numără un club de joacă pentru copii în aer liber și un minimarket. Centrul stațiunii Sunny Beach se află la mai puțin de 200 de metri.

Aeroportul Burgas este la 30 km, iar Aeroportul Varna este la 110 km de Hotelul Astoria.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
259 €259 €359 €519 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre MPM Astoria Hotel

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro