HOTEL VEGA , SOFIA , BULGARIA

Situat la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Sofia, hotelul Vega oferă WiFi gratuit, centru de fitness gratuit și parcare gratuită. Un centru spa și de wellness este disponibil la un cost suplimentar.

Camerele decorate individual au aer condiționat, TV cu ecran plat de 55 inch cu canale prin satelit și zonă de relaxare. Lenjeria de pat de înaltă calitate este completată de perne anatomice, anti-alergenice sau din bumbac pur. O cutie de valori este oferită gratuit. Sunt disponibile un centru de băuturi răcoritoare în cameră și o baie cu cadă și articole de toaletă gratuite. Toate camerele sunt dotate cu aparat de cafea și ceai, iar apă minerală și băuturi calde sunt oferite gratuit.

Restaurantul proprietății oferă o selecție largă de mâncăruri tipice bulgărești, mediteraneene și vegetariene. Este disponibil un meniu special lunar, reprezentând diferite bucătării din întreaga lume. Hotelul deține și o cramă, deschisă pentru degustări de vinuri.

După o zi lungă, oaspeții se pot relaxa în centrul de wellness, care oferă masaje, o saună, un solar și o baie turcească. Barul Hotelului Vega oferă diferite cocktailuri.

Aeroportul Internațional Sofia se află la 15 minute de mers cu mașina. 

Stația de metrou GMDimitrov este situată la 5 minute de mers pe jos de Hotelul Vega.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
99 €119 €209 €239 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Vega

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro