TUI BLUE NEVIS RESORT & AQUAPARK , SUNNY BEACH , BULGARIA

Nevis Resort & Aqua Park – All Inclusive se află în Sunny Beach, la 1,2 km de plaja Sveti Vlas – Vest 2, şi oferă cazare cu bar, parcare privată, grădină și zonă de plajă privată. Această proprietate are recepție cu program nonstop, restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber.

Complexul pune la dispoziție o piscină interioară, un centru de fitness, program de divertisment seara şi un lounge comun.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, frigider, fierbător, duș și uscător de păr. De asemenea, camerele complexului includ dulap și baie privată.

Oaspeții pot savura dejun tip bufet sau continental la Nevis Resort & Aqua Park – All inclusive. Acest complex oferă cazare de 4 stele, cu saună și loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de câmp și de masă la Nevis Resort & Aqua Park – All Inclusive și au la dispoziție serviciu de închirieri auto.

Punctele de atracție renumite situate aproape de complex includ Royal Beach Mall, secția de poliție din Sunny Beach și plaja Chaika. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 24 km de Nevis Resort & Aqua Park – All Inclusive.

Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
249 €249 €339 €499 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre TUI BLUE Nevis Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro