HOTEL TIARA BEACH , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotel Tiara Beach se află în staţiunea Sunny Beach, la 150 m de plajă. Proprietatea oferă o piscină în aer liber și o piscină interioară.

Oaspeții au la dispoziție un club pentru copii şi un program de divertisment de seară gratuit. Centrul de wellness şi spa al proprietăţii este disponibil la un cost suplimentar și oferă saună, cadă cu hidromasaj și servicii de masaj.

Toate camerele proprietăţii au aer condiționat, TV prin cablu, zonă de relaxare, cutie de valori disponibilă la un cost suplimentar, frigider şi balcon. În plus, fiecare unitate de cazare oferă balcon cu vedere la mare. Băile private au duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. La Tiara Beach oaspeții pot savura o varietate de mese în restaurant, inclusiv meniuri pentru diete speciale, la cerere. În împrejurimi există un parc acvatic gratuit.

Accesul WiFi și parcarea privată sunt disponibile la un cost suplimentar.

De asemenea, aveţi la dispoziţie un centru de fitness, o sală de jocuri și o grădină. Hotelul se află la 15 minute de mers pe jos de Cacao Beach, la 8 minute de mers cu mașina de orașul vechi Nesebăr și la 6 minute de mers cu mașina de parcul acvatic Action AquaPark. Aeroportul Burgas este la 25 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €189 €259 €379 €ALL INCLUSIVE