HOTEL & SPA DIAMANT RESIDENCE , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotel & SPA Diamant Residence are 4 stele și este situat la numai 450 m de plaja cu nisip și la 2 km de Nesebăr – un oraș istoric, înscris în lista Patrimoniului Mondial de către UNESCO. Cu arhitectura sa impresionantă, designul atemporal și vegetația luxuriantă, Hotel & SPA Diamant Residence le oferă oaspeților posibilitatea de a se bucura de o vacanță de neuitat.

Complexul oferă diverse facilități atractive pentru copii, preparate culinare delicioase și servicii excelente. Restaurantul principal, cu mese în interior și în aer liber, servește preparate delicioase din bucătăria tradițională bulgară și cea internațională.

Oaspeții au la dispoziție un bar-restaurant, un bufet cu bucătărie deschisă, un snack bar, un bar în hol și un bar la piscină. Centrul SPA de designer oferă o varietate de masaje și tratamente de înfrumusețare. Oaspeții se pot bucura de diferite facilități, precum saună, baie cu aburi, hamam, piscină interioară etc.

Hotelul pune la dispoziție 222 de camere mobilate confortabil.

Toate camerele au 4 stele, dotări superioare și decor în culori calde, cu mobilier elegant, creând o atmosferă confortabilă și relaxantă.

Oaspeții se pot bucura de o vacanță relaxantă, profitând de atmosfera unică a verii și de experiențele de divertisment plăcute și memorabile, în acest adevărat paradis de pe coasta bulgară a Mării Negre.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
139 €179 €249 €349 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel & SPA Diamant Residence

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro