HOTEL SLAVUNA , ALBENA , BULGARIA

Hotelul Slavuna Albena: O Experiență Plină de Farmec pe Litoralul Mării Negre

Situat în stațiunea Albena de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Slavuna este o destinație de vacanță cu o istorie bogată și o atmosferă primitoare. Cu servicii de înaltă calitate și facilități variate, acest hotel vă așteaptă să vă bucurați de plajă și de atmosfera frumoasă a litoralului bulgar.

Cazare Confortabilă: Hotelul Slavuna oferă camere spațioase și luminoase, decorate cu gust și echipate cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura un sejur confortabil. Multe dintre camere au balcoane cu vedere la mare sau la grădinile frumoase ale hotelului, creând un cadru perfect pentru relaxare.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul dispune de restaurante care servesc o gamă variată de mâncăruri, de la preparate tradiționale bulgărești la opțiuni culinare internaționale. Bucurați-vă de gusturi delicioase și de băuturi răcoritoare într-un cadru plăcut.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori în timpul zilei. De asemenea, aveți acces facil la plaja cu nisip fin a stațiunii Albena, pentru zile de plajă perfecte.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o varietate de activități, inclusiv sporturi nautice, programe de animație și spectacole de seară, pentru a vă menține distrați pe tot parcursul șederii.
  • Club pentru Copii: Dacă călătoriți cu copii, Hotelul Slavuna dispune de facilități pentru cei mici, cum ar fi un club pentru copii și terenuri de joacă, unde cei mici se pot distra în siguranță.

Explorarea Stațiunii Albena: Stațiunea Albena oferă multe opțiuni de agrement, inclusiv plaje frumoase, magazine, restaurante și activități de divertisment. Puteți explora plajele cu nisip fin și vă puteți bucura de frumusețea naturală a regiunii.

Hotelul Slavuna din Albena vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță liniștită și plină de farmec pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Este o alegere potrivită pentru familiile care călătoresc cu copii, cuplurile sau grupurile de prieteni care doresc să se bucure de o experiență autentică de vacanță la malul mării.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
139 €219 €339 €439 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Slavuna

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro