HOTEL SANDY BEACH , ALBENA , BULGARIA

Hotelul Sandy Beach din stațiunea Albena, Bulgaria, este o destinație populară de vacanță pe malul Mării Negre. Iată o descriere a acestui hotel:

Hotelul Sandy Beach Albena: O Vacanță de Relaxare la Marea Neagră

Situat în stațiunea Albena, pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Sandy Beach este un refugiu perfect pentru cei care doresc să se bucure de plajă, soare și servicii ospitaliere într-un mediu frumos. Acest hotel oferă facilități de primă clasă și un cadru plin de farmec pentru o vacanță de neuitat.

Cazare Confortabilă: Hotelul Sandy Beach dispune de camere și apartamente spațioase, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura un sejur confortabil. Fiecare unitate de cazare este amenajată pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și are vedere spre mare sau spre grădina bine îngrijită a hotelului.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are mai multe opțiuni culinare care oferă atât preparate tradiționale bulgărești, cât și mâncăruri internaționale delicioase. Vă puteți bucura de mâncare gustoasă și de băuturi răcoritoare într-un mediu plăcut.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori în zilele călduroase de vară. De asemenea, aveți acces direct la plaja cu nisip fin a stațiunii Albena, unde puteți savura plăcerea de a sta la soare și a înota în Marea Neagră.
  • Sport și Animatii: Hotelul oferă activități sportive și programe de animație pentru a vă menține distracția și activi pe tot parcursul sejurului.
  • Club pentru Copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, Hotelul Sandy Beach dispune de facilități pentru copii, cum ar fi un club pentru copii și zone de joacă adecvate.

Explorarea Stațiunii Albena: Stațiunea Albena are multe de oferit în ceea ce privește plajele, magazinele, restaurantele și activitățile nautice, ceea ce face ca această destinație să fie potrivită pentru toate gusturile.

Hotelul Sandy Beach din Albena vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță plină de soare și distracție pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Este o alegere excelentă pentru familii, cupluri sau prieteni care doresc să se bucure de o experiență de vacanță relaxantă și distractivă.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
219 €219 €349 €439 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sandy Beach

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro