HOTEL RIVIERA HOLIDAY CLUB , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Riviera Holiday Club se află în partea sudică liniștită a complexului Riviera Holiday Club, aproape de stațiunea Nisipurile de Aur şi la 17 km de Varna.

Proprietatea pune la dispoziție o piscină mare în aer liber, precum şi zonă spa cu piscină interioară. Sauna este disponibilă la un cost suplimentar. La piscină sau pe plajă se oferă gratuit o umbrelă de soare și șezlonguri.

Camerele au design elegant, aer condiționat, minibar, seif şi balcon cu vedere la mare. Toate camerele oferă acces gratuit la internet WiFi.

Riviera Beach Hotel, Riviera Holiday Club se află într-o zonă împădurită frumoasă şi are vedere la plajă. Zona spa pune la dispoziție programe moderne de balneologie generală. Acestea includ terapii cu nămol curativ. Oaspeții beneficiază de facilități de tenis de masă şi de un teren de tenis.

Riviera Holiday Club are un restaurant principal şi bar în hol.

Proprietatea oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete.

În zona din jur puteți opta pentru mai multe activități sportive, cum ar fi tenis şi ciclism. Autogara este la 100 de metri de hotel şi oferă legături periodice spre Varna.

Centrul stațiunii Nisipurile de Aur se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos. La 200 de metri este un magazin alimentar.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
229 €289 €519 €579 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Riviera Holiday Club

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro