HOTEL PACIFIC PALMA , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotelul Pacific Palma se află în Sunny Beach, la 500 de metri de plaja Sunny Beach, și oferă cazare cu piscină sezonieră în aer liber, parcare privată, centru de fitness și grădină.

Acest hotel de 3 stele oferă cazare cu vedere la grădină, iar oaspeții beneficiază de acces la restaurant și la un bar. De asemenea, oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, recepție cu program nonstop, lounge comun și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Toate camerele de la hotel oferă aer condiționat, birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și terasă cu vedere la oraș. Fiecare cameră de la Hotelul Pacific Palma are balcon, iar anumite camere oferă vedere la piscină. De asemenea, camerele au seif. Proprietatea servește mic dejun continental, american sau vegetarian. La cazare există loc de joacă pentru copii.

Acest hotel de 3 stele oferă serviciu de închirieri de biciclete, fiind situat într-o zonă apreciată de amatorii de drumeții și ciclism. Plaja Sveti Vlas – Vest 2 este la 2,4 km de Hotelul Pacific Palma, iar parcul acvatic Action se află la 1,2 km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 30 km de hotel.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €119 €159 €199 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Pacific Palma

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro