HOTEL OASIS , ALBENA , BULGARIA

Hotel Oasis Albena: Un Refugiu Liniștit pe Litoralul Mării Negre

Situat în stațiunea Albena de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Oasis este o alegere perfectă pentru turiștii care caută un sejur de relaxare și confort. Acest hotel oferă servicii de înaltă calitate și o atmosferă liniștită pentru o experiență de vacanță memorabilă.

Cazare Confortabilă: Hotelul Oasis dispune de camere spațioase și luminoase, decorate cu gust și dotate cu facilități moderne pentru a vă asigura un sejur plăcut. Multe dintre camere au balcoane cu vedere la mare sau la grădinile frumos întreținute ale hotelului, pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul oferă opțiuni culinare variate, inclusiv preparate tradiționale bulgărești și mâncăruri internaționale delicioase. Puteți savura gusturi autentice și băuturi răcoritoare în restaurantele și barurile sale.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurată de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori. Plaja cu nisip fin a stațiunii Albena este la o plimbare scurtă de hotel, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de soare și de Marea Neagră.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o gamă variată de activități de agrement, inclusiv sporturi nautice, programe de animație și evenimente de seară, pentru a vă menține distrați în timpul sejurului.
  • Club pentru Copii: Pentru familiile cu copii, Hotelul Oasis dispune de facilități pentru cei mici, cum ar fi un club pentru copii și zone de joacă sigure, unde cei mici se pot distra în voie.

Explorarea Stațiunii Albena: Stațiunea Albena oferă o varietate de atracții și activități pentru turiști. Pe lângă plajele frumoase, puteți explora magazinele, restaurantele și puteți participa la diverse evenimente și activități de divertisment.

Hotelul Oasis din Albena vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță plină de farmec și confort pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Este o alegere potrivită pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni care doresc să se bucure de o atmosferă liniștită și ospitalitate bulgară autentică.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
149 €149 €299 €299 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Oasis

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro