HOTEL NEPTUN BEACH , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotelul Neptun Beach are o locaţie perfectă pe plajă, în inima staţiunii Sunny Beach, la doar câţiva metri de plaja cu nisip. Oferă o piscină interioară şi o piscină mare în aer liber, înconjurată de umbrele şi şezlonguri. La piscină sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite.

Camerele moderne ale hotelului Neptun Beach au aer condiţionat, TV prin satelit şi baie spaţioasă. Conexiunea WiFi este gratuită. Oaspeţii pot lua masa înăuntru, la restaurantul principal al hotelului, sau la restaurantul în aer liber. Toate restaurantele şi barurile servesc o gamă largă de băuturi răcoritoare.

Este disponibil şi un program de animaţie.

Pachetul all inclusive conţine mic dejun, prânz şi cină, precum şi gustări pe tot parcursul zilei. De asemenea, se asigură băuturi alcoolice locale şi băuturi nealcoolice. Oaspeţii beneficiază de 1 cină à la carte. Zona de fitness, sauna şi baia de aburi pot fi utilizate gratuit timp de 1 oră per sejur, între orele 09:00 şi 18:00.

Facilităţile de tenis de masă sunt gratuite între orele 09:00 şi 22:00. Centrul vechi din Nesebăr se află la mai puţin de 5 km de Neptun Beach. Există o staţie de autobuz la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
189 €369 €369 €739 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Neptun Beach.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro