HOTEL MURA , BANSKO , BULGARIA

Hotel Mura: O Alegere Confortabilă în Bansko

Situat în pitoreasca stațiune de schi Bansko din Bulgaria, Hotel Mura oferă o cazare confortabilă și accesibilă pentru turiștii care doresc să se bucure de sporturile de iarnă sau să exploreze frumusețea Munților Pirin.

Cazare Confortabilă: Hotel Mura dispune de camere spațioase și funcționale, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Camerele sunt amenajate pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă, unde vă puteți odihni după o zi activă pe pârtii.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are un restaurant și un bar unde puteți savura mese delicioase și băuturi revigorante într-un cadru plăcut.
  • Piscină și Relaxare: Complexul dispune de o piscină interioară, perfectă pentru a vă relaxa după o zi pe pârtii.
  • Acces la Pârtii: Hotel Mura are o locație convenabilă, oferindu-vă acces ușor la pârtiile de schi din Bansko, astfel încât să vă puteți bucura la maximum de sporturile de iarnă.
  • Școală de Schi: Pentru cei care doresc să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile, hotelul poate organiza lecții de schi.

Explorarea Bansko: Pe lângă sporturile de iarnă, Bansko are și alte atracții, cum ar fi muzee, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Hotel Mura vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și activă în Bansko. Cu servicii de calitate și facilități moderne, este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de aventura montană și de sporturile de iarnă în timpul vacanței lor.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
59 €59 €119 €119 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mura

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro