HOTEL MURA , ALBENA , BULGARIA

Hotelul Mura din stațiunea Albena, Bulgaria, este o destinație populară de vacanță pe malul Mării Negre. Iată o descriere a hotelului Mura:

Hotelul Mura Albena: O Vacanță Relaxantă pe Litoralul Mării Negre

Situat în pitoreasca stațiune Albena, pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Hotelul Mura este un loc prietenos și confortabil unde turiștii pot experimenta ospitalitatea bulgară și pot bucura de un sejur relaxant și plin de distracție.

Cazare Confortabilă: Hotelul Mura oferă o varietate de camere spațioase și confortabile, decorate cu bun gust și echipate cu facilități moderne. Fiecare cameră este amenajată pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și plăcută, iar multe dintre ele au balcoane cu vedere la mare sau la grădina frumos întreținută a hotelului.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul dispune de restaurante care servesc o gamă diversificată de mâncăruri, de la preparate tradiționale bulgărești la mâncăruri internaționale. De asemenea, puteți savura băuturi răcoritoare și cocktailuri la barurile hotelului.
  • Piscine și Plajă: Hotelul are piscine în aer liber, unde puteți să vă răcoriți pe timpul zilei, precum și acces la plaja cu nisip fin a stațiunii Albena, unde vă puteți bucura de soare și de apa Mării Negre.
  • Sport și Animatii: Pentru cei care doresc activități de divertisment, hotelul oferă diverse activități sportive și programe de animație pentru toate vârstele.
  • Club pentru Copii: Hotelul dispune de facilități pentru copii, inclusiv un club pentru copii, unde cei mici se pot distra în siguranță și pot face noi prieteni.

Explorarea Stațiunii Albena: Stațiunea Albena este un loc minunat pentru o vacanță. Pe lângă plajele sale frumoase, puteți explora și alte atracții, cum ar fi magazinele, restaurantele și activitățile nautice.

Hotelul Mura din Albena oferă o experiență relaxantă și accesibilă pe litoralul Mării Negre, fiind potrivit pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni care doresc să se bucure de o vacanță plăcută și distractivă în Bulgaria.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
209 €209 €289 €419 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mura

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro