HOTEL MIRABELLE , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Oferind vedere minunată la mare, Hotelul MiRaBelle este situat în nordul stațiunii Nisipurile de Aur și este înconjurat de copaci luxurianți. Hotelul este situat într-o zonă liniștită și calmă, fiind înconjurat de natură și are o zonă mare în aer liber, cu o piscină gratuită, șezlonguri, umbrele de soare și un snack bar.

De asemenea, există un restaurant și un bar în hol. Serviciul gratuit de transfer către plaja Nisipurile de Aur este disponibil după un program fix.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat centralizat, TV cu ecran plat, minibar, seif, baie privată cu duș și uscător de păr, precum și balcon. În toate zonele proprietății este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul are un restaurant, un bar în hol și un snack bar la piscină. Toate mesele sunt oferite în stil bufet.

Hotelul are și o echipă de animatori care organizează cine tematice, spectacole live, jocuri, activități sportive și spectacole de seară. De asemenea, există un club pentru copii, cu loc de joacă în aer liber și o piscină pentru copii.

Oaspeții au la dispoziție un minimarket.

Alte servicii includ o recepție cu program nonstop și un depozit gratuit de bagaje. Parcarea și serviciul de transfer de la/la aeroport sunt oferite contra cost.

Hotelul MiRaBelle este situat la 1 km de centrul stațiunii, la 17 km de Varna și la 26 km de aeroportul din Varna. La mănăstirea din piatră Aladja se poate ajunge cu mașina în 7 minute, iar cel mai apropiat parc acvatic este la 4 minute de mers cu mașina.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
129 €139 €199 €279 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Mirabelle

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro