HOTEL MELIA , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotel Meliá Sunny Beach se află la mai puțin de 80 m de plaja cu nisip și oferă camere spațioase și luminoase, cu balcon și vedere laterală la mare. Tariful include acces gratuit la o zonă privată pe plaja publică, precum și șezlonguri, umbrele de soare și un bar all inclusive pe plajă.

Hotelul are o piscină încălzită în aer liber. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria internațională și locală în restaurantul principal și în restaurantul indian. Oaspeții au la dispoziție un snack-bar la piscină şi un bar în hol, precum şi cafeneaua Wiener.

Meliá Sunny Beach – All Inclusive are 3 piscine în aer liber, 1 piscină interioară, 3 piscine pentru copii și un parc acvatic mic, cu tobogane. În plus, există un centru spa, o saună şi servicii de masaj, la un cost suplimentar. Proprietatea pune la dispoziție sală de fitness, zonă de fitness în aer liber, minigolf, 2 săli de conferințe, loc de joacă pentru copii, club pentru copii, program de animație sportivă și spectacole în timpul serii. Facilitățile de tenis de masă sunt disponibile gratuit.

La un cost suplimentar se asigură servicii de spălătorie și curăţătorie chimică, un seif și un salon de înfrumuseţare. La doar 1 km se află un parc acvatic, iar centrul vechi din Nesebăr este la 5 km. Cea mai apropiată stație de autobuz este la mai puțin de 2 minute de mers pe jos.

Complexul oferă una dintre cele mai bune experiențe all-inclusive de pe riviera bulgară, având 10 restaurante tematice în sezonul de vârf, pentru care nu este necesară rezervare: conceptul Meliá Hotels Mercado, inspirat de piețele stradale din jurul Mediteranei, mâncăruri de casă delicioase, cu ingrediente proaspete locale, și o varietate de preparate zilnic, pentru toate gusturile.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
209 €239 €329 €479 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Melia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro