HOTEL MAXIM BOUTIQUE , SOFIA , BULGARIA

Hotelul încântător Maxim Boutique beneficiază de o poziţie privilegiată în centrul animat al oraşului Sofia, foarte aproape de cartierele culturale şi de divertisment. În faţa acestuia veţi găsi staţia de metrou Lavov Most și o zonă mare de parcare.

Hotelul are o poziţie centrală de invidiat, în cartierul cultural şi administrativ al oraşului, şi oferă o gamă impresionantă de camere luminoase şi elegante, precum şi o varietate de facilităţi moderne. Acesta este un loc ideal pentru orice fel de sejur în Sofia. Hotelul păstrează multe dintre detaliile stilului său original, modern şi luxos. Camerele au fost restaurate cu bun gust şi au cornişe complexe autentice, precum şi tavanul înalt original.

Catedrala Sveta Nedelya, Catedrala Catolică şi Moscheea Banya Bashi se află la 7 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul Internaţional din Sofia este situat la 8,2 km.

Galeria Naţională de Artă, Muzeul Naţional de Istorie, Băile Minerale Vechi, Catedrala Alexander Nevski, strada comercială Vitosha, Palatul Naţional al Culturii şi Piaţa Adunării Naţionale se află la aproximativ 2 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
99 €109 €149 €169 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Maxim Boutique din Sofia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro