HOTEL MARAYA , BANSKO , BULGARIA

Hotel Maraya, Bansko: O Stațiune de Schi Confortabilă în Inima Munților Pirin

Hotel Maraya este situat în pitoreasca stațiune de schi Bansko din Bulgaria și oferă turiștilor o experiență de cazare confortabilă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin.

Cazare Confortabilă: Hotel Maraya dispune de camere spațioase și bine amenajate, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o experiență de cazare confortabilă. Camerele oferă un mediu relaxant în care vă puteți odihni după o zi plină de activități în natură.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are propriul restaurant și bar, unde puteți savura preparate culinare locale și internaționale, precum și băuturi revigorante.
  • Piscină și Wellness: Hotel Maraya dispune de facilități de wellness, inclusiv piscină interioară, saună și masaje, pentru a vă relaxa și răsfăța după o zi de schi sau de aventură montană.
  • Acces la Pârtii: Hotelul se află în apropierea pârtiilor de schi din Bansko, permițându-vă să vă bucurați de sporturile de iarnă cu ușurință.
  • Școală de Schi: Pentru cei care doresc să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile, hotelul poate organiza lecții de schi.

Explorarea Bansko: Pe lângă sporturile de iarnă, Bansko are și alte atracții de oferit, cum ar fi muzee, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Hotel Maraya, Bansko, vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și activă în mijlocul frumuseții naturale. Cu servicii prietenoase și facilități moderne, acest hotel este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de aventura montană și de sporturile de iarnă în timpul vacanței lor.