HOTEL KRISTAL , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Hotelul Kristal este un complex all inclusive situat într-o zonă liniștită din stațiunea Nisipurile de Aur, la doar 450 de metri de plajă.

Oaspeții se pot bucura de briza proaspătă a mării, precum şi de priveliștea încântătoare a unui frumos parc plin de verdeață şi a grădinilor cu flori.

Hotelul Kristal pune la dispoziție camere twin standard decorate elegant, camere de familie confortabile şi camere duble superioare spațioase.

Clădirea cu 6 etaje a hotelului are un hol spaţios, o recepţie deschisă nonstop, un restaurant principal, un snack-restaurant în aer liber, un bar în hol şi un bar la piscină.

Piscina în aer liber are o zonă pentru copii, șezlonguri şi umbrele de soare.

Zona de wellness cu piscină interioară oferă masaje, baie de aburi, hamam, proceduri hidro-curative, cadă cu hidromasaj și duș-aventură. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un salon de coafură.

Hotelul oferă un teren de tenis, o sală de gimnastică şi facilități de fitness în aer liber.

În apropierea Hotelului Kristal puteți găsi numeroase magazine, baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și un cazinou și un parc acvatic.

Servicii în zona de wellness – masaje, baie de aburi, hamam, proceduri de vindecare a apei, cadă cu hidromasaj, salonul de coafură și terenul de tenis sunt disponibile la un cost suplimentar.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €169 €219 €319 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Kristal

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro