HOTEL KALIAKRA BEACH , ALBENA , BULGARIA

Hotelul Kaliakra Beach din Albena, Bulgaria, ofera o experiență de vacanță completă și relaxantă, având în vedere facilitățile variate și amplasarea sa spectaculoasă pe malul Mării Negre.

Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Locație pitorească: Amplasat chiar pe malul mării, hotelul oferă o panoramă spectaculoasă asupra plajelor cu nisip fin și a apelor cristaline ale Mării Negre. Aceasta creează un cadru ideal pentru o vacanță relaxantă și plină de frumusețe.
  2. Cazare confortabilă: Cu camere spațioase și confortabile, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne, oaspeții pot alege camere cu vedere la mare sau cu vedere la grădină, oferind opțiuni diversificate pentru șederea lor.
  3. Facilități diverse: Hotelul dispune de mai multe restaurante și baruri, unde oaspeții pot savura diverse specialități culinare și băuturi răcoritoare. Piscina în aer liber oferă o oportunitate excelentă pentru răcorire și relaxare, iar activitățile de agrement și sportive, cum ar fi tenisul și voleiul pe plajă, adaugă variate opțiuni de distracție.
  4. Centru de wellness și spa: Pentru cei care doresc să se răsfețe, hotelul oferă un centru de wellness și spa, unde oaspeții pot experimenta tratamente revigorante și masaje relaxante pentru a completa experiența lor de relaxare.
  5. Club pentru copii: Cu un club dedicat copiilor, părinții se pot relaxa știind că cei mici se distrează în siguranță și sunt îngrijiți.
  6. Acces la plaja privată: Hotelul se află la scurtă distanță de plaja privată, oferind oportunitatea oaspeților de a se bucura de soare, nisip și apele limpezi ale Mării Negre.
  7. Personal prietenos: Cu servicii prietenoase și personal amabil, hotelul se angajează să ofere o experiență de neuitat în Albena, Bulgaria.

Prin combinarea facilităților de top, amplasării atrăgătoare și atenției la confortul oaspeților, Kaliakra Beach este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță de lux pe litoralul Mării Negre.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
129 €209 €279 €419 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Kaliakra Beach

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro