HOTEL INTERCONTINENTAL , SOFIA , BULGARIA

Situat în inima orasului Sofia, Hotel InterContinental oferă două restaurante, un centru de fitness deschis nonstop și vedere la oraș și la munte. Locația hotelului oferă acces ușor la principalele clădiri istorice și culturale, precum și la zona comercială. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un serviciu de concierge și un serviciu de bilete, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar pentru oaspeți.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată cu uscător de păr și duș. Camerele de la InterContinental Sofia au aer condiționat și birou.

Oaspeții unității de cazare se pot bucura de un mic dejun continental sau à la carte.

InterContinental Sofia oferă o terasă. Oaspeții hotelului se vor putea bucura de activități în Sofia și în împrejurimi, cum ar fi drumeții, schi și ciclism. Locația proprietății oferă, de asemenea, acces ușor la principalele clădiri istorice și culturale, precum și la principala zonă comercială.

Există un birou de turism și sunt disponibile închirieri auto, iar centrul de afaceri are ziare și un bancomat.

Punctele de interes populare din apropiere de InterContinental Sofia includ Universitatea Sf. Kliment Ohridski din Sofia, Catedrala Sfântul Alexandar Nevski și Teatrul Ivan Vazov. Cel mai apropiat aeroport este Sofia, situat la 9 km de proprietate, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
189 €209 €329 €329 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Intercontinental.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro