HOTEL FORUM , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotelul Forum este situat în sudul stațiunii Sunny Beach şi oferă camere cu aer condiționat şi balcon privat. Plaja este la 350 de metri, iar orașul Nesebăr se găsește la 20 de minute de mers pe jos.

Se oferă WiFi gratuit. Camerele sunt amenajate cu mobilier din lemn de culoare închisă şi tapet elegant. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit şi frigider.

De asemenea, camerele au zonă de relaxare cu fotolii, iar baia are duș şi uscător de păr. În plus, oaspeții pot beneficia de șezlonguri și de umbrele gratuite la piscină. Restaurantul servește mâncăruri naționale şi internaționale, iar barul din hol oferă un meniu bogat de cocktailuri.

La recepție și în toate camerele sunt disponibile seifuri gratuite. Hotelul are o recepție deschisă non-stop şi un birou de schimb valutar. Oaspeții au la dispoziție o școală de scufundări şi pot închiria ski jeturi pe plajă.

Vă rugăm să rețineți că zona de plajă pentru oaspeții complexului este disponibilă la un cost suplimentar pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă pe zi, acestea fiind oferite în funcție de disponibilitate.

Nu sunt posibile rezervări în avans.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €119 €169 €279 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotel Forum

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro