HOTEL FIESTA , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Hotelul Fiesta se află la 800 de metri de plaja Kabakum din stațiunea Nisipurile de Aur și oferă camere cu aer condiționat și balcon cu vedere la mare, precum și un centru de fitness cu acces gratuit.

Acesta pune la dispoziție o piscină în aer liber, cu bar la piscină și șezlonguri, umbrele de soare și cadă cu hidromasaj. Restaurantul servește mâncăruri bulgărești și europene pe terasă.

Hotelul Fiesta pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii și o zonă de piscină pentru cei mici. Grădina oferă facilitățile de relaxare pentru oaspeții care doresc să se destindă în mijlocul vegetației luxuriante. Facilităţile de divertisment ale hotelului includ biliard și tenis de masă. Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu și minibar. Baia privată are duş şi articole de toaletă gratuite.

Centrul de wellness, aflat la 300 de metri de proprietate, oferă masaje și tratamente cu nămol. Oaspeții beneficiază gratuit de acces WiFi și parcare privată. De asemenea, este disponibil un serviciu gratuit de transfer de la/la plajă.

Pe o rază de 5 km în jurul hotelului se găsesc un parc de distracții acvatic, Mănăstirea Aladja și staţiunea Sf. Constantin și Elena.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
59 €59 €69 €119 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Fiesta

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro