HOTEL EVELINA PALACE , BANSKO , BULGARIA

Hotel Evelina Palace, Bansko: Cazare Confortabilă în Stațiunea de Schi Bansko

Hotel Evelina Palace este un hotel confortabil situat în stațiunea de schi Bansko din Bulgaria, oferind o experiență de cazare relaxantă și acces ușor la pârtii și la frumusețea Munților Pirin.

Cazare Confortabilă: Hotelul Evelina Palace oferă camere spațioase și bine amenajate, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o experiență de cazare plăcută. Camerele sunt amenajate cu atenție pentru a vă oferi un mediu relaxant în timpul sejurului.

Facilități și Servicii:

  • Restaurant și Bar: Hotelul dispune de un restaurant unde puteți savura preparate culinare locale și internaționale. Barul este locul potrivit pentru a vă relaxa cu o băutură după o zi plină de activități.
  • Piscină și Wellness: Hotel Evelina Palace are facilități de wellness, inclusiv o piscină interioară, saună și servicii de masaj, perfecte pentru relaxare după o zi de schi sau de drumeții montane.
  • Acces la Pârtii: Hotelul se află în apropierea pârtiilor de schi din Bansko, permițându-vă să vă bucurați de sporturile de iarnă cu ușurință.
  • Școală de Schi: Pentru cei care doresc să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile, hotelul poate organiza lecții de schi.

Explorarea Bansko: Pe lângă sporturile de iarnă, Bansko oferă și alte atracții, cum ar fi muzee, biserici vechi și tradiții locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Hotel Evelina Palace, Bansko, vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și activă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin. Cu servicii prietenoase și facilități moderne, acest hotel este o alegere bună pentru cei care doresc să se bucure de aventura montană și de sporturile de iarnă în timpul vacanței lor.