HOTEL DUNI BELLEVILLE , DUNI , BULGARIA

Oferind vedere magnifică la golful Sozopol, Duni Belleville face parte din complexul Duni Royal, la numai 150 de metri de plajă, oferind un hol spațios cu bar, 4 piscine în aer liber și un parc acvatic sezonier, numai pentru oaspeți complexului și gratuit.

Oraşul Sozopol se află la 10 minute cu maşina.

Tariful camerelor include mic dejun tip bufet, mic dejun târziu, prânz, gustări, cafea şi prăjituri, colţ de sandvişuri, cină şi gustări noaptea.

Sunt incluse şi băuturi locale, fără limită de consum. În plus, puteţi savura preparate italiene delicioase la restaurantul à la carte Milanese şi puteţi gusta specialităţile bulgare de neegalat de la taverna tradiţională a proprietăţii.

Complexul oferă 10 terenuri de tenis, tenis de masă, tir cu arcul, darts, volei pe plajă, aerobic şi surfing. Plaja Hotelului Belleville este supravegheată, are un snack bar şi un punct medical şi asigură umbrele, şezlonguri şi duşuri.

Oaspeţii au la dispoziţie diverse oportunităţi pentru divertisment la Duni Royal Resort: pot vizita amfiteatrul din zona Holiday Village, se pot distra la discotecă pe ringul de dans sau pot juca biliard.

Se organizează petreceri pe plajă, muzică live și jocuri de societate, precum și bingo.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
139 €139 €189 €279 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Duni Belleville

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro