HOTEL COOK’S CLUB , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotel Cook’s Club Club se află în Sunny Beach, la 400 de metri de cea mai apropiată plajă, și oferă piscine în interior și în aer liber înconjurate de șezlonguri.

Restaurantul hotelului servește o varietate de mâncăruri locale și internaționale, precum și preparate vegane. Există și un bar unde oaspeții pot savura un suc proaspăt sau un cocktail. De asemenea, proprietatea oferă parcare privată la un cost suplimentar.

Toate camerele acestui hotel au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și balcon.

Fiecare include un minifrigider și o baie privată cu duș și uscător de păr.

Proprietatea poate asigura facilități de călcat, prosoape de piscină/plajă și cană fierbător, cu plata unui depozit de garanție. La proprietate există o saună, un centru de fitness și o recepție cu program nonstop. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeții pot beneficia de servicii de transfer de la/la aeroport și de închirieri auto, la cerere și la un cost suplimentar.

De asemenea, aceștia se pot relaxa în grădina proprietății.

Orașul vechi Nesebăr se află la mică distanță de mers cu mașina, iar centrul stațiunii Sunny Beach este la 3 km. Cook’s Club Sunny Beach – Adults Only este la 500 de metri de plaja Cacao și la 4 km de parcul acvatic Action. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 24 km de proprietate.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €179 €329 €329 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Cook’s Club Club

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro