HOTEL BLUE PEARL , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotelul Blue Pearl de 4 stele, amplasat pe o plajă cu nisip beneficiază de o locație centrală în stațiunea Sunny Beach. Are o piscină în aer liber cu șezlonguri și o sală de fitness.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi în zonele publice şi de internet gratuit prin cablu în toate camerele. Camerele cu aer condiţionat au acces la internet prin cablu, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite şi balcon.

Toate camerele includ un frigider.

Restaurantul în regim ultra all inclusive serveşte preparate culinare regionale şi internaţionale. Se oferă şi băuturi alcoolice de import.

Recepţia stă la dispoziția oaspeților nonstop. La un cost suplimentar oaspeții pot beneficia de acces la facilitățile din sala de jocuri, printre care se numără o masă de biliard. În apropierea hotelului există un punct de închiriere de autoturisme şi biciclete.

La Hotelul Blue Pearl se află, de asemenea, magazine, un birou de schimb valutar şi un bar.

Oraşul vechi din Nesebar este situat la 4 km de hotel, iar staţiunea Sveti Vlas se află la mai puţin de 5 km. Parcul Action Aqua Park este la 3 km de proprietate.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
209 €289 €339 €439 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotel Blue Pearl

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro