HOTEL ASTERIA FAMILY , SUNNY BEACH , BULGARIA

Asteria Family este situat în centrul stațiunii Sunny Beach și pune la dispoziție un restaurant principal, un snack bar, un bar la piscină și un bar pe plajă, cu o excelentă varietate de băuturi.

De asemenea, complexul are o piscină în aer liber și o piscină pentru copii, iar oaspeții beneficiază de șezlonguri și umbrele de soare gratuite pe plajă și la piscină.

În toate zonele proprietății este disponibil acces la internet WiFi. Fiecare cameră are TV prin cablu, facilități gratuite de ceai și cafea, mini frigider și baie privată cu duș. Asteria Family Sunny Beach are recepție cu program non-stop.

Lângă piscină există o grădină cu terasă la soare. În plus, există un club și un loc de joacă pentru copii, cu animatori. La doar câțiva pași de hotel se găsesc restaurante, baruri, cluburi de noapte și magazine.

Proprietatea se află la 800 de metri de parcul acvatic Action și la 2,5 km de plaja Cacao. Aeroportul Burgas este situat la 30 km de hotel. La 200 de metri de proprietate există o stație de autobuz, iar autogara se află la 500 de metri. Complexul oferă acces gratuit la plajă și servicii ultra all inclusive non-stop. Barul Living Room oferă non-stop băuturi de calitate superioară.

Minibarul este prevăzut cu băuturi răcoritoare şi bere din partea casei. Hotelul are 2 cluburi pentru copii: pentru cei cu vârsta între 4-12 ani şi pentru 13-17 ani.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
229 €239 €319 €399 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotel Asteria Family

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro