HOTEL ALBA , SUNNY BEACH , BULGARIA

Hotelul Alba este situat chiar în inima stațiunii Sunny Beach, pe promenada principală, la 50 m de plajă. Hotelul Alba este înconjurat de o grădină și include 2 piscine în aer liber, 2 piscine pentru copii, un parc acvatic pentru copii și o terasă la soare, toate disponibile gratuit.

Hotelul Alba oferă camere spaţioase şi elegante, cu acces gratuit la internet WiFi de mare viteză şi aer condiţionat.

Fiecare cameră este dotată cu TV și cutie de valori. Unele unități de cazare au zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr. Toate camerele au balcon privat, cu masă și scaune. Proprietatea are un restaurant cu terasă, 2 baruri și un snack bar.

Hotelul Alba oferă atracţii şi programe de divertisment pentru adulţi şi copii. În faţa hotelului se află staţia trenului panoramic care oferă acces în jurul staţiunii şi în centrul vechi al oraşului Nesebăr, aflat la 2 km. În imediata vecinătate se găsesc diverse magazine, restaurante, baruri şi cafenele.

Plaja Cacao și parcul acvatic din Sunny Beach se află la aproximativ 15 – 20 de minute de mers pe jos. Aeroportul din Burgas este la 30 km, iar stațiunea Sveti Vlas se află la 1 km de proprietate.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
149 €169 €229 €269 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotel Alba

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro