HOT SPRINGS MEDICAL & SPA , BANYA , BULGARIA

Situat în Banya, la 5 km de Bansko, Hot Springs Medical and SPA are o piscină interioară și în aer liber, cu apă minerală și jeturi de hidromasaj. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, prevăzut cu saună, baie de aburi, hamam turcesc și servicii de masaj.

Fiecare unitate a hotelului este decorată elegant și utilată cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar, cutie de valori și balcon cu vedere la munte sau la pădure. Toate unitățile includ baie privată cu articole de toaletă gratuite, halate de baie, papuci și uscător de păr.

Hotelul serveşte în fiecare zi un mic dejun tip bufet cu opțiuni continentale, americane și vegetariene. Sunt disponibile legume și ouă organice de la ferma proprietății. Oaspeții pot lua masa la restaurantul cu bucătărie deschisă al hotelului care servește mâncăruri locale și mediteraneene. De asemenea, oaspeții pot savura o băutură sau un cocktail la barul din hol.

Se oferă gratuit acces la internet WiFi în toate zonele proprietății, precum și parcare. În plus, există o piscină pentru copii, un club pentru copii și un loc de joacă în aer liber.

Personalul de la recepție poate ajuta cu organizarea de diferite activități, precum echitație, drumeții montane și rafting sau excursii la atracții culturale și tururi de vin.

Hot Springs Medical and SPA se află la mai puțin de 15 km de teleschiurile Chalin Valog și Bansko. Hotelul este situat la 16 km de Belitsa și la 124 km de Boroveț.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
199 €199 €239 €279 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hot Springs Medical & SPA.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro