HOLIDAY HOUSE VITOSHA , VELINGRAD , BULGARIA

Hotelul Vitosha este situat într-o zonă liniștită din stațiunea balneară Velingrad, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Oferă o piscină în aer liber, umplută cu apă minerală, care este deschisă pe tot parcursul anului, și un bazin cu apă termală caldă pentru copii. Apa din întregul hotel provine de la un izvor termal natural. Parcarea este disponibilă gratuit.

În timpul verii, oaspeții au la dispoziţie un bar la piscină. Restaurantul servește preparate din bucătăria bulgară, care pot fi savurate pe terasa acoperită sau în zona de luat masa.

Toate camerele de la Vitosha au balcon. De asemenea, acestea au baie cu duș, iar apa de la robinet este minerală. Camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu. Unele unități au 2 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane.

Conexiunea WiFi este disponibilă în zonele publice şi este gratuită în majoritatea camerelor.

Gara şi autogara sunt ambele la 1,5 km de proprietate. La 5 minute de mers cu maşina se găsesc facilități de echitaţie și izvorul carstic Kleptuza. Cetatea Tsepina, stațiunea de schi Yundola și barajul Batak sunt toate la 20 km de Vitosha.

În grădina Hotelului Vitosha există un loc de joacă pentru copii, cu leagăne, groapă cu nisip și tobogan. Parcarea privată securizată a hotelului poate fi folosită gratuit.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
49 €59 €69 €89 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Vitosha.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro