HI HOTELS IMPERIAL RESORT , SUNNY BEACH , BULGARIA 

HI Hotels Imperial Resort este situat în partea de sud a orașului Sunny Beach, la doar 150 de metri de Marea Neagră și de plajă și la 20 de minute de mers pe jos de orașul vechi din Nessebar. Este format din 2 clădiri și oferă 1 piscină interioară mare și 2 piscine în aer liber.

De asemenea, oaspeții pot folosi gratuit un centru de fitness. O cutie de valori este disponibilă gratuit. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, uscător de păr și telefon cu linie directă, la un cost suplimentar. Fiecare unitate are balcon sau patio.

Este disponibil WiFi gratuit. Restaurantele din Casablanca și Alexandria sunt decorate în stil mediteranean, echipate după cele mai recente tendințe all inclusive și oferă preparate din bucătăria internațională, show-cooking live pentru micul dejun și prânz și 4 seri tematice în fiecare săptămână. La fața locului există, de asemenea, un snack bar și două baruri în hol. Centrul spa Alexander oferă o varietate de masaje, tratamente, baie turcească și saune la un cost suplimentar.

Stațiunea promite multă distracție și distracție celor mici cu clubul pentru copii, locurile de joacă, animația și piscinele pentru copii.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de volei pe plajă, minge de apă, minifotbal, tenis de masă, biliard și minigolf. Aeroportul Burgas este la 25 km.

Pentru sejururi de șapte sau mai multe nopți, se oferă o cină gratuită la restaurantul à la carte. biliard și minigolf.

Pentru sejururi de șapte sau mai multe nopți, se oferă o cină gratuită la restaurantul à la carte.

Aeroportul Burgas este la 25 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
159 €289 €289 €399 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre HI Imperial Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro