GRIFID HOTEL ENCANTO BEACH , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Grifid Hotel Encanto Beach: O Destinație de Vacanță de Vis în Nisipurile de Aur

Situat în stațiunea Nisipurile de Aur de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria, Grifid Hotel Encanto Beach este un hotel de lux care promite o experiență de vacanță de neuitat. Cu servicii de înaltă calitate, facilități variate și o atmosferă deosebită, acest hotel este destinat celor care caută lux și rafinament în timpul sejurului lor.

Cazare Elegantă: Grifid Hotel Encanto Beach oferă camere și suite spațioase, elegant decorate și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Multe dintre camere oferă vedere spectaculoasă la Marea Neagră sau la grădinile împrejmuitoare, pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și romantică.

Facilități și Servicii de Primă Clasă:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are mai multe restaurante și baruri care vă vor încânta papilele gustative. De la bucătăria internațională la preparatele tradiționale bulgărești, aveți opțiuni abundente pentru a vă satisface gusturile culinare.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori. Plaja cu nisip fin a stațiunii Nisipurile de Aur este la doar câțiva pași distanță, oferindu-vă acces ușor la Marea Neagră.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o gamă variată de activități de agrement, inclusiv sporturi nautice, programe de animație și spectacole de seară, pentru a vă menține distrați pe tot parcursul șederii.
  • Centru Spa și Wellness: Pentru cei care caută relaxare, Grifid Hotel Encanto Beach are un centru spa și wellness unde puteți savura masaje și tratamente de înfrumusețare.
  • Club pentru Copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, hotelul oferă facilități pentru cei mici, cum ar fi un club pentru copii și zone de joacă adecvate.

Explorarea Nisipurilor de Aur: Stațiunea Nisipurile de Aur oferă o varietate de atracții și activități pentru turiști. Pe lângă plajele frumoase, puteți explora magazinele, restaurantele și puteți participa la diverse evenimente și activități de divertisment.

Grifid Hotel Encanto Beach vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță de lux pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Cu servicii de înaltă calitate și facilități de top, vă asigură o experiență de neuitat. Este o alegere perfectă pentru cupluri, familii sau oricine caută o vacanță de vis.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
229 €349 €469 €699 €ULTRA ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grifid Hotel Encanto Beach

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro