GRIFID CLUB HOTEL BOLERO , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park: O Destinație de Vacanță Perfectă în Nisipurile de Aur

Amplasat în frumoasa stațiune Nisipurile de Aur de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park este un complex de lux care promite o experiență de vacanță plină de distracție și confort. Cu servicii de calitate superioară, facilități variate și un parc acvatic impresionant, acest hotel este ideal pentru turiștii de toate vârstele.

Cazare Elegantă: Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park oferă camere și suite elegante, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Multe dintre camere au balcoane sau terase cu vedere la mare sau la grădinile frumos întreținute ale complexului.

Facilități și Servicii de Primă Clasă:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are o varietate de restaurante și baruri care vă vor încânta papilele gustative. De la bucătăria internațională la preparatele tradiționale bulgărești, aveți opțiuni abundente pentru a vă satisface gusturile culinare.
  • Parc Acvatic: Unul dintre punctele forte ale acestui hotel este parcul acvatic impresionant, care include tobogane, piscine pentru copii și o multitudine de distracții pentru întreaga familie.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori. Plaja cu nisip fin a stațiunii Nisipurile de Aur este la doar câțiva pași distanță, facilitând accesul la Marea Neagră.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o gamă variată de activități de agrement, inclusiv sporturi nautice, programe de animație și spectacole de seară, pentru a vă menține distrați pe tot parcursul șederii.
  • Club pentru Copii: Familii cu copii vor aprecia facilitățile pentru cei mici, inclusiv clubul pentru copii și zonele de joacă, unde cei mici se pot distra în siguranță.

Explorarea Nisipurilor de Aur: Stațiunea Nisipurile de Aur este cunoscută pentru plajele sale aurii și pentru oferta sa variată de restaurante, magazine și activități de agrement. Vă puteți aventura să explorați frumusețea și cultura locală sau puteți pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de soare.

Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park este o alegere excelentă pentru familiile cu copii, cuplurile sau oricine caută o vacanță distractivă și confortabilă în Bulgaria. Cu atenție la detalii și servicii de top, vă va oferi o experiență de vacanță de neuitat.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
219 €349 €459 €699 €ULTRA ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro