GRIFID CLUB HOTEL ARABELLA , NISIPURILE DE AUR , BULGARIA

Grifid Club Hotel Arabella: O Destinație de Vacanță de Top în Nisipurile de Aur

Situat în stațiunea Nisipurile de Aur de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Grifid Club Hotel Arabella este un complex de lux care oferă o experiență de vacanță memorabilă pentru turiști. Cu servicii de înaltă calitate, facilități variate și o locație excelentă, acest hotel este potrivit pentru cei care caută relaxare și confort în timpul sejurului lor.

Cazare Elegantă: Grifid Club Hotel Arabella dispune de camere și suite spațioase, elegant decorate și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere confortabilă. Multe dintre camere oferă vederi impresionante la mare sau la grădinile frumoase ale hotelului, ceea ce adaugă un plus de relaxare și romantism.

Facilități și Servicii de Primă Clasă:

  • Restaurante și Baruri: Hotelul are mai multe restaurante și baruri care oferă o gamă variată de mâncăruri, de la bucătăria internațională la preparate tradiționale bulgărești. Puteți savura gusturi delicioase și băuturi răcoritoare într-un cadru elegant.
  • Piscine și Plajă: Complexul dispune de piscine în aer liber, inclusiv piscine pentru copii, înconjurate de șezlonguri și umbrele, unde vă puteți relaxa și răcori. Plaja cu nisip fin a stațiunii Nisipurile de Aur este la doar câțiva pași distanță, oferind acces ușor la plajă și la apa Mării Negre.
  • Activități de Zi și de Noapte: Hotelul oferă o gamă variată de activități de agrement, de la sporturi nautice la programe de animație și spectacole de seară, pentru a vă menține distrați pe tot parcursul șederii.
  • Spa și Wellness: Pentru cei care caută relaxare, Grifid Club Hotel Arabella are un centru spa și wellness unde puteți savura masaje și tratamente de înfrumusețare.
  • Club pentru Copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, hotelul oferă facilități pentru cei mici, inclusiv un club pentru copii și zone de joacă adecvate.

Explorarea Nisipurilor de Aur: Stațiunea Nisipurile de Aur este cunoscută pentru plajele sale aurii și pentru oferta sa variată de restaurante, magazine și activități de agrement. Puteți explora zona și puteți descoperi frumusețea și cultura locale.

Grifid Club Hotel Arabella este o alegere excelentă pentru cupluri, familii sau oricine dorește să se bucure de o vacanță de lux pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Cu servicii de înaltă calitate și facilități de top, vă asigură o experiență de neuitat.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
239 €329 €449 €739 €ULTRA ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grifid Club Hotel Arabella

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro