GRAND ROYALE APARTMENT COMPLEX & SPA , BANSKO , BULGARIA

Grand Royale Apartment Complex & Spa: O Ședere de Lux în Bansko

Grand Royale Apartment Complex & Spa este un complex de apartamente de lux situat în frumoasa stațiune de schi Bansko din Bulgaria. Acest complex oferă o gamă largă de facilități și servicii premium pentru a vă asigura o ședere relaxantă și confortabilă în timp ce vă bucurați de sporturile de iarnă sau de frumusețea Munților Pirin.

Cazare de Lux: Grand Royale Apartment Complex & Spa dispune de apartamente spațioase și bine amenajate, decorate cu eleganță și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o experiență de cazare de lux. Apartamentele pot varia de la cele cu una până la mai multe camere, permițându-vă să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dvs.

Facilități și Servicii de Primă Clasă:

  • Spa și Wellness: Complexul are un centru de spa și wellness de înaltă calitate, unde vă puteți relaxa cu masaje, tratamente de înfrumusețare și saună după o zi pe pârtii.
  • Restaurante și Baruri: Grand Royale oferă opțiuni culinare variate, de la preparate internaționale la specialități locale, pentru a vă satisface gusturile culinare.
  • Piscine și Activități: Complexul dispune de piscine interioare și exterioare, precum și de un centru de fitness bine echipat.
  • Școală de Schi: Pentru iubitorii de sporturi de iarnă, complexul poate organiza lecții de schi și oferă facilități pentru depozitarea echipamentului.

Explorarea Bansko: Pe lângă sporturile de iarnă, Bansko are și alte atracții de oferit, cum ar fi muzee, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Grand Royale Apartment Complex & Spa vă invită să vă bucurați de o ședere de lux în Bansko. Cu servicii de înaltă calitate și facilități de top, acest complex vă promite o experiență de neuitat, fie că sunteți pasionat de sporturile de iarnă sau căutați o evadare relaxantă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
79 €89 €149 €249 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Grand Royale Apartment Complex & Spa

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro